2 Aralık 2014 Salı

YEŞİL DENİZ DİZİSİNİN KONUSU NE?

                         



TFT Film’in yapımcılığını üstlendiği, Yahya Samancı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu ve Ali Kara’nın kaleminden hayat bulan yeni komedi dizisi “Yeşil Deniz” in kadrosunda ayrıca Mert Turak, Burak Alkaş, Ali Barkın, Emin Gürsoy, Renan Bilek, Zeynep Gülmez, Nuri Gökaşan, Yener Gürsoy, Jale Aylanç, Nalan Yavuz, Semiha Bezek, Zafer Kırşan, Ahmet Somers ve Elvan Dişli gibi sevilen, usta ve genç oyuncularda yer alıyor.

Ödemiş’in Birgi beldesinde çekimleri yapılan “Yeşil Deniz”, 90’lı yıllarda Yeşilova isimli kasabada yaşayan naif, komik ve büyük hayalleri olan küçük insanların hikâyesini konu alıyor. Yaklaşık 1 ay önce gittikleri Birgi’de belde halkı ile kısa sürede kaynaşan oyuncular dizinin ilk bölümünü de Birgi halkıyla birlikte izleyecek.



SEKSENLER’DEN YEŞİL DENİZ DİZİSİNE TRANSFER

TRT1′in yeni sezondaki iddialı dizilerinden Yeşil Deniz’in kadrosuna Doksanlar dizisinden bir oyuncu daha dahil oldu!

Başrollerinde Burak Serdar Şanal, Öykü Çelik ve Melis Babadağ’ın yer aldığı ve yönetmenliğini Yahya Samancı’nın yaptığı TFT Film imzalı yeni dizi Yeşil Deniz’in kadrosuna, daha önce Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Doksanlar dizisinde rol alan başarılı oyuncu Renan Bilek dahil oldu.



ÖYKÜ ÇELİK YEŞİL DENİZ DİZİSİNDE

Öykü Çelik yeni sezonda ekrana gelecek olan Yeşil Deniz dizisinde yer alacak.

Başrollerinde Burak Serdar Şanal, Öykü Çelik, Renan Bilek ve Melis Babadağ’ın yer aldığı, yönetmenliğini ise Yahya Samancı’ın yaptığı, TFT Film imzalı yeni dizi Yeşil Deniz’in kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu.

Daha önce Benim için Üzülme ve Ağlatan Dans gibi dizilerde yer almış Öykü Çelik yeni dizide rol alacak. Romantik komedi tarzındaki dizide Öykü Çelik sevdiğine kavuşamayan bir köylü kızını oynayacak. ‘Yeşil Deniz’ doksanlı yıllarda yaşanmış gerçek bir öyküden esinlenerek yapılıyor. Oyuncu kadrosunda Yener Gürsoy’un da yer alacağı dizinin erkek başrol oyuncusu Yabancı Damat, Balkan Düğünü, Evlerden Biri ve Saklı Kalan dizilerinde rol alan Özgür Çevik oldu.

Tek Türkiye dizisinin senaristi Ali Kara’nın kaleme aldığı dizi Ege’de geçen bir köy komedisi olacak. ‘Yeşil Deniz’ ilk bölümüyle 30 Eylül Salı günü TRT1 ekranlarında olacak.

YEŞİL DENİZ’İN YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU

TRT 1 ekranlarında yepyeni bir dizi başlamak için gün sayarken dizinin yayın tarihi de yeni sezonda belli oldu.

Yeşil Deniz ilk bölümüyle 30 Eylül Salı günü TRT 1 ekranlarında olacak.

90′LI YILLARDA GEÇİYOR

TRT1′in yeni sezondaki iddialı dizilerinden Yeşil Deniz’in tanıtımı yayınlandı.

TRT1 ekranlarında Yeşil Deniz adında yepyeni bir dizi başlıyor. Gerçek bir öyküden esinlenilerek senaryolaştırılan TFT Film imzalı dizi 90′lı yıllara farklı bir bakış açısı katacak.

Çekimleri Manisa Kıkağaç ve Söke’de yapılan dizinin şuanlık bilinen tek oyuncusu, başarılı oyuncu Yener Gürsoy. Dizinin diğer oyuncuları için cast çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...