25 Kasım 2014 Salı

CANER ERKİN NASIL BİR İNSAN ?





     Yerli en yetenekli sol bek. Ama iş ahlakı konusunda notunu erciyesspor maçında yerde yatan futbolcuyu tekmelerken vermiştim. Yerde yatan adama aynı hareketi manisaspor forması giyse yapamaz mesela. Dün ismail kartal'a yaptığını başka bir hocaya yapamayacağı gibi.

     Caner erkin şu hareketi galatasaray forması giyip yapsa, fenerbahçeliler dahil herkes taşşak geçer. ama galatasaraylılar kıyıdan köşeden savunur.
Beşiktaş forması giyip yapsa, yine herkes taşşak geçer ama beşiktaşlılar kıyısından köşesinden savunur.
Trabzonspor forması giyip yapsa, yine taşşak malzemesi olur ama bizim taraftarlardan da savunan çıkar.

     Gökhan töre'yi bağrına basıyor lan tribünler. Adam kurtlar vadisi süleyman seba sezonu çeviriyor resmen futbolcunun ağzına silah dayamak, oda basmak falan. Camiasına da çok yakışıyor.

     Neyse gelelim caner'e. Bu hareketin tasvip edilir tarafı mı var? Futbol milyonlarca insan tarafından izleniyor. Bu kadar göz önünde olup bu denli fevri olmaya ne gerek var? Hırsmış.

     Bazen diyorum, şu avrupada neden böyle vakalar yok lan? Ne bileyim küfür yedi diye sahayı terk eden, saha içinde kafa kesme işareti yapan, otel odası basıp milli takımdan arkadaşına silah doğrultan falan. Neden yok? Niye bunlar sadece bizde oluyor ve halkın büyük çoğunluğu bunu normal karşılıyor? Burada kaybediyoruz.

     Kimsin arkadaş sen? Eşşek yüküyle para kazanıyorsun. Senin bir senede kazandığın parayı ömrü boyunca kazanamayan insanlar seni televizyonlarda izliyor, mutluluğunu oynadığın takımın galibiyetiyle arttıran insanların önünde şu hareketleri neden yaparsın?
Neymiş? Özür dilemiş. kimden? Hocasından.

türk futbolunu mahvettik hep beraber. Millet birbirine düşman oldu, tahammülü kalmadı.

Aferin lan caner erkin. Az bile yapıyorsun, ne de olsa her halükarda savunan birileri çıkacak devam et aslanım sen.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...