25 Kasım 2014 Salı

ALLAH AMERİKA'NIN BELASINIMI VERİYOR?



Missouri eyaletinde 18 yasında bir genci ödürel polisin "yargılanmasını gerektirecek bir durum yok" açıklaması; bazı sporcu ve işadamlarının dikkatini çekti

Ama ordaki ünlü isimlerin yaşanan gelişmeler ışığındaki mesajları Türkiyedeki Gezi ve Kobani eylemlerinde ünlülerin kışkırtıcı tutumundan çok sağ duyu oldu. Demekki buda sanatçının kalite farkı!

Adamlarda ölen siyahi ise " gereksiz kaybı durdurmalıyız" diyen sporcular var. Medeniyet ve insanlık beşiği mübarek.

Afrika kökenli Amerika'lı komedyen aktör ve film yapımcısı Chris Rock da twitter mesajında " dün gece yağmalama yapan şişe atan veya arabaları yakan her kimse sadece düz cahil" ifadesini gönderdi. Görüyormusunuz kenetlenmeyi ülkesindeki birlik beraberliği korumayı?! Bunlar bizde yaşansaydı ateşe odun atanlara bakın hele!

Bizi kara cahil nitelenendirenler ülkelerinde ırk ayrımı yapıyorlar ama dışarda karışıklık olunca koşa koşa gelip ortalığı karıştırıyorlar. Allah belalarını veriyor desem yeridir. 

Bizim özgürlük savaşçıları nerdesiniz özgürlük sanatçıları hele hele! Gidip kurtarsanaza özgürlüğü belki bu sefer vatan hainliği yerine gerçektende özgürlük için taş atarsınız kepçe önüne yatarsınız!

Amerikada bu ferguson olayları patlak veriyor Amerika yanıyor arkadas bir Cnn muhabiri çıkmış chpnin kimin vekili belli olmayan Binnaza Erdoğan şöyle Erdoğan böyle garibim Binnazda salla baş olmuş. Hey Allahım ya kimin vekili belli değil dedim çünki vekil olsa özgür hür bir düşüncesi olurdu sizde nevar neyok derdi . Ama nerdee. Bunlar yalaka olmuş yalaka!

Son olarak Amerika yı seyiyorum adamlar çok modern!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...